Oväder!

Just nu blåser det som bara den, och det blixtrar och dundrar också. Inte alls kul. Så det blir till att lägga sig i sängen och inte göra ngt alls. Vågar ju inte kolla på tv, fast jag har TV i mobilen ^^ hehe.. Imorgon så kmr det ett nytt recept för er som undrar.

Oj va det blåser, nu stänger jag av datorn.
NattiNatti

Bortrest!

Hejsan allesammans. Får väl börja med att säga att jag har inte vart hemma sen i torsdags, det är därför jag ej skrivit eller lagt upp något recept :) Men nu är jag hemma igen. Sen så kan jag svara på frågorna jag fått..

Några undra vart jag pluggar. Jag pluggar fortfarande på gymnasiet. Går sista året på omvårdnads linjen. Och det talet jag skulle göra var Muntliga Nationella i Svenska B, Och talet gick bra tyckte jag :) Hehe.
Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer, men ska bara säga Tack till Frida :)

Måste även säga att det är kul att få så "många" kommentarer :) Kul att ni läser.
Ha en fin dag / Josefine

Min dag idag!

Vid 9 tiden skulle jag och Antonia kört till skolan, men då ringer hon och säger att hon ska fotograferas med de andra luciakandidaterna. Så jag hämtar henne och kör henne dit. Medans hon va där var jag hos Tabbet en stund, kolla på när han spela dataspel. Sen ringer Antonia och ber mig hämta hennes smink hemma hos henne, och klart som fan så gör jag det. Sen ska hon fotograferas. Klockan halv 12 är hon klar, ingen av oss trodde det skulle ta så lång tid. För vi skulle vart i sparbankshallen klockan 10.30, men missade ju det. Vid 12 beger vi oss till Tvååker. Hade Ridning på idrotten idag. Hade jätte roligt. När vi var färdiga fick vi åka hem. Jag har typ suttit här hela dagen, vart lite krongel med vårat internet någon timma idag också. Men nu är det fixat. Just nu kollar jag på Greys Anatomy, när det är slut ska jag förenkla mitt tal också. Ska ju hålla tal imorgon för klassen ^^ Inte alls kul.
Trevlig kväll!

My Blueberry heaven!

Starta dagen med denna goda himmelska blåbär, mango och banan smoothie.

½ dl apelsin juice
1-2 tesked honung
½ dl blåbär
½ dl tärnad mango
½ dl tärnad banan


Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa allt tills den är drickbar ^^ Häll sedan över det i ett glas, tillsätt gärna lite extra blåbär om det önskas.
Drick och njut!

Smoothies!

Nu kmr jag börja med recepten till olika goda smoothies som jag sa igår. Och idag kommer den första.. Glöm inte av att detta är smoothies som är nyttiga :) recepten är på engelska i min bok, så jag får översätta själv ^^ hehe.. säg bara till om ni har några önskemål på smaker :) Så ska jag försöka fixa fram.

Njut!


Upptagen!

Jag har vart så upptagen med att leka med PS att jag inte hunnit göra en header. Den får jag fixa till imorgon. Något mer som kommer imorgon är något jag tänkte jag skulle ha här på bloggen. Har en bok med massa smaskiga OCH nyttiga smoothies, tänkte skriva upp recepten här. Vet inte hur ofta det blir, Men imorgon kommer iaf ett recept för er som är intresserade :) Men nu ska jag gå och lägga mig, va ju uppe så länge igår :) Måste få lite sömn inatt iaf.
NattiNatti / Josefine

...



Josefine - PhotoShop

PhotoShop



Josefine - Öga

PhotoShop



Josefine - Hand & Tatto

Jobbigt! ^^

Har suttit här ganska länge nu och försökt få allt att fungera. Men nu börjar jag bli ganska nöld :) Ska bara ändra min header också. Sen är det nog klart :) Ska vila en stund nu, sen får vi se vad som händer :) hehe.. Kanske sitter uppe till 2 inatt igen och fixar me designen ^^ Men nu ska jag ut och röka.
PussHejj / Trött Josefine

Håltimma

Har haft håltimma sen klockan 10, och börjar inte fören vid 14.45. Lite drygt iaf. Har ju inget att göra, eller jo. Men jag orka inte :) Har jätte stor lust att fixa min blogg. Men kan inte göra det på skolans datorer. Så får vänta tills jag kmr hem. Men nu ska jag leta upp en artikel om nazism. Ska egentligen vara färdig med det muntliga np i svenskan idag. Men har inte hunnit i helgen. så jag får lägga på ett kål nu. ska fixa min design när jag kmr hem.
PussHejj / Josefine

Designen

Håller på att fixa min design nu, börjar ju bli duktig på detta :) Men nu börjar jag bli riktigt trött. Får forstätta imorgon :)

Så ursäkta röran ^^

Lite mer om helgen :)

Har vart upptagen hela helgen, så har inte kunnat skriva så mycket. Men kan skriva lite nu. I fredags så var jag i skolan som vanligt. Hade ej någon kund på ansiktsvården så det blev håltimma. Klockan 2 hade jag omprov i massage, om jag ändå hade pluggat från första början hade jag fått 1p från MVG. Efter provet så massera jag ems, hon va min lilla försöks kanin :) Hon tyckte om det iaf :) När jag masserat klart så åkte vi hem till FBG. Var hemma en liten stund sen åkte jag ut igen. Träffa ems och hennes lillebror emil. Åt pizza å så :) Sen åkte vi till huset i Långås( emelie har flyttat dit *sad* ). Målade lite och så, sen åkte vi in till stan och gjorde iordning oss sen drack lite lite. Stack iväg till hjortsberg och träffa lite folk. Sen fick vi åka hem igen.. Hehe.. kvällen var okej. På lördags morgonen blev man väckt vid 8, då var det bara till att börja packa. Sen åkte vi till huset och börja måla. Var där en stor del av dagen. På kvällen åkte jag och ems in till stan, sov i lägenheten en sista gång. Fanns inte så mkt att göra där för det var bara ems säng som stod kvar :) hehe, men vi flumma lite som vanligt :) På söndagen blev vi väckta vid 12. då började vi bära ner saker från vinden. Sen åkte vi och åt lite sen till huset. Började måla igen. Sen åkte vi hem till mig och sov :) Och idag gick vi upp sent, åt lite frukost sen åkte vi till varberg. Var på sjukhuset och träffa min handledare. Hon verkar vara jätte trevlig, så jag kommer nog att ha det bra på min praktik :) Efter det åkte vi till stan, emelie skulle ha teori och jag stack hem och kolla på de nya avsnitten av Andra Avenyn, sen hämta jag henne och då åkte vi till huset och åt lite mat :) Och nu sitter jag hemma. Ska nog snart lägga mig och sova, är lite trött :) hehe. Måla imorgon efter skolan. Är ju inte klara en. Ska målas 2 väggar :) Men men. Har iaf haft en hel skön helg. Man kan ha roligt med målarfärg :)
NattiNatti / Josefine

Helgen

Fredag: Festade lite grann, inte så mkt mer.
Lördag: Packa, bära,måla. Typ hela dagen
Söndag: Vakna, packa, bära, äta, bära, måla, leka, städa, äta, åka bil, och nu vet jag inte vad som händer :)

Skriver mer imogon, har besök! :)

Puss&Kram / Josefine


Tjingeling

Frida, svaret på dina frågor.
Ja det är dig jag menar :) Behöver faktist lite hjälp för att snygga till min blogg. Det blir ju roligare att blogga då med :) Och jag lovar att jag ska försöka skriva varje dag. :) Hehe..

Idag har det vart en helt vanlig dag, nästan. Satt och prata med min lärare, ligger rätt risigt till i skolan nu. Skärpning Josefine. Brandlarmet gick även idag, alltid lika roligt :) När jag kom hem så städa jag mitt rum lite, sen åkte jag ut på en sväng med emelie. Och nu är jag hemma igen :) ska nog plocka undan lite till tror jag, får ju kanske besök i helgen :) Trevligt trevligt xD Men nu får jag sätta fart innan klockan blir för mycket. Ha en trevlig kväll :)
Puss&Kram / Josefine

Välkommen till Världen!

13.53 idag föddes Tove, dotter till Romina och Hoffa.
Vägde 3490g och var 51 cm lång :)
Jag önskar er all lycka i världen, ett stort grattis!

Romina och Hoffas dotter

Till Frida

Jag skulle gärna vilja att du hjälpte mig lite med min blogg. Hinner ju inte göra det själv. Det är så mycket med skolan nu, plus att jag jobbar :/ Hade vart snällt om du hade kunnat hjälpa mig. Självklart så förstår jag om du inte har tid :)

Puss

Godmorgon..

Jag har så otroligt tråkigt, väntar på att klockan ska bli halv 12 så jag kan åka till skolan. Men klockan är snart bara 8, jätte tråk. Tänkte att jag skulle fixa till min blogg, men fattar inget. Och så orka jag inte heller :/ Känner mig inte så bra idag. Saknar Sesse & Jonathanfruktansvärt mycket. Vet inte ens om jag hinner träffa dom innan dom flyttar :( Känns förjävligt. Ska se vad jag kan göra. Åker nog till Svenljunga för att träffa dom. Hade vart underbart :) Nej, nu ska jag göra lite frukost och sätta på en film tror jag. Så har man ngt att göra innan skolan börjar. Ha en fint dag!
Puss / Josefine

Underbart..

Nu är helgen över, tyvärr. Sesse och Jonathan åkte hem idag, saknar er redan. Känns tomt att sitta på rummet själv nu :( men så kan det vara. Jag hoppas iaf att jag får träffa er igen innan ni flyttar till Island. Vet ju inte om jag har råd att komma och hälsa på, men vi får se. Vill iaf tacka er för en underbar helg <3

Fick nyss höra att Romina är på väg till BB i halmstad för att föda nu :D Hoppas det går bra.

Nu ska jag kolla på de 3 nyaste avsnitten av Andra Avenyn, ha det fint.

Puss&Kram / Josefine


En seg dag..

Ja, idag har det vart en seg dag..

Imorgon händer det väl inte så mkt heller.  Ska ju till skolan, har möte med Kenneth, ska fotograferas, prata med kuratorn och lärarna om det som händer, sen blir det banken och sen blir det till att ta det lugnt hemma. Det låter som att det händer en massa, men det tycker inte jag iaf.

Och nu är jag rätt sur med. åhh, blir så förbannad. Orka inte skriva om det nu, men en vacker dag så kommer jag göra det, och då kommer jag skriva mycket..

Men nu ska jag ta och göra något annat. Ha det.
Puss&Kram / Josefine

Söndag!

HejsanSvejsan.
Jag vet att jag är väldigt dålig på att skriva, men jag ska bli bättre på det. Men just nu har jag inte haft tid till det. Det händer rätt så mycket just nu.
Helgen har varit ganska lugn, var i GBG i fredags och träffa lite folk. Var hemma runt 4 tiden. Igår så va jag först på en överraskningfest för Antonia sen stack vi till Emelie en stund. Sedan så gick vi alla till Grand, hade inte så kul men så är det ibland.
Idag har det inte hänt så mkt. Sov hos Emelie som vanligt så har vart härhela dagen. Var hemma en sväng och duscha och hämta datorn. Ska ju sova här inatt igen :) hehe.. Men  nu så ska jag och Emelie tvätta, sen så blir det till att ta en cigg också :) Hörs senare..
Puss&Kram, Josefine

RSS 2.0